2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen mekanizma yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen hariçarı muhik tutum kelam konusu evetğu midein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete destur vermesi gerekir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı dal sistemi veya panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 akort esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sarhoş olmak; dayanıklı, estetik kapılara en şayan fiyatlarla malik yürütmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Web sitesine giriş yaptığım andan temellayarak, bu yangın kapısı sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin ustalıklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür tarafından gerçekleştirilecek data işleme sürecine münhal rızamın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı gün opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile elan kesif kullanma esenlanabilir.

Report this wiki page