Yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binamıza 40 adet standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat kaplamak isterim

Yangın bapları binanın farklı yerleri beyninde yangının yayılmasını önlemekte yardımcı olur. Yangın kapıları yangın esnasında insanoğluın hayatlarını kurtarır ve hayat ile ölüm beyninde enikonu bir çizgi olabilir.

Farklı bir şarka ise kapıların külliyen belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve bariz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Bina sahipleri, yöneticileri yahut yangın eminğinden sorumlu zevat kötüdaki Yangın Bapsı Muayene Kılavuzunu çok altın bulabilir.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde koca nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına yegâne çıkış yerinde kabul edilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu Avrupa yakası kapısı evetğudur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya muhik açılmaktadır.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek yüküm ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi YANGIN KAPISI sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın hangi katta kafalarsa serlasın kategorik her insanoğlunun ve güçlünın binayı sağlıklı şekilde terk etmesini sağlayacak şekilde dizayn edilmesi gereken yangın merdiveni ile ilgili birsonsuz yön bulunmaktadır.

Yangın merdiveni yıkılmaz ve dayanıklı olacak şekilde üretilmelidir. İnşbeyı ve montajı bu dayanıklılık özelliğini yitirmeyecek şekilde olmalıdır. Yangın üzere ivedili durumlarda panik yapan insanların suhuletle dışarıya erişmesinı sağlama özelliği olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli yangın kapısı malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah allıkıyoruz.

Report this wiki page